Gaya APA

Ahmad, Zahir, Awang, Hashim, Borhan, Zainal abidin. (1998). Pengajian sastera dan sosiobudaya melayu memasuki alaf baru (Cet 1). Kuala Lumpur: Akademi Pengajian Melayu Universiti Malaya.

Gaya Chicago

Ahmad, Zahir, Awang, Hashim, Borhan, Zainal abidin. Pengajian sastera dan sosiobudaya melayu memasuki alaf baru. Cet 1 Kuala Lumpur: Akademi Pengajian Melayu Universiti Malaya, 1998. Text.

Gaya MLA

Gaya Turabian

Ahmad, Zahir, Awang, Hashim, Borhan, Zainal abidin. Pengajian sastera dan sosiobudaya melayu memasuki alaf baru. Cet 1 Kuala Lumpur: Akademi Pengajian Melayu Universiti Malaya, 1998. Print.