May, Karl, Iskandar, Andrea K, Saraswati, Niken, Deborah Chang, Widyatmoko, Bambang, Irawan, Bambang. (2006). Kara Ben Nemsi I: Menjelajah Gurun (Cet.2). Jakarta: Pustaka Primatama.

May, Karl, Iskandar, Andrea K, Saraswati, Niken, Deborah Chang, Widyatmoko, Bambang, Irawan, Bambang. Kara Ben Nemsi I: Menjelajah Gurun. Cet.2 Jakarta: Pustaka Primatama, 2006. Text.

May, Karl, Iskandar, Andrea K, Saraswati, Niken, Deborah Chang, Widyatmoko, Bambang, Irawan, Bambang. Kara Ben Nemsi I: Menjelajah Gurun. Cet.2 Jakarta: Pustaka Primatama, 2006. Print.